hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meclis Genel Kurulu'nda yumruklu kavga

    Meclis Genel Kurulunda yumruklu kavga
    expand

    TBMM Genel Kurulu'nda MHP ve AK Parti milletvekilleri arasında kavga çıktı. TBMM Genel Kurulu kavga nedeniyle kapandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN Türk muhabiri Ünal Kaya'nın verdiği bilgiye göre MHP'nin IŞİD ile ilgili grup önerisinin oylaması sırasında Meclis'te yumruklar konuştu. Oylama sırasında MHP'li Ali Uzunırmak, Genel Kurulu'nda olmamalarına rağmen bazı AK Partili vekillerin oy kullandığını iddia ederek AK Partilileri sahtekarlıkla suçladı. Bunun üzerine AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Uzunırmak'ın üzerine yürüdü. Uzunırmak ile Şahin arasında tekme tokat kavga yaşandı. Kavga sırasında Uzunırmak yere düştü, Şahin'in ise kaşı açıldı. 

    Bu kavga yatışmadı, tansiyon yüksek devam etti. Uzunırmak'ın Genel Kurul Salonuna gelmesini isteyen AK Partili vekiller ile MHP'liler bir anda birbirine girdi. Bu sırada MHP Iğdır milletvekili Sinan Oğan tartışmaya dahil olup yaklaşık 10 AKP'li vekilin arasında kaldı. Oğan aldığı darbelerle bir süre yerden kalkamadı. Bu sırada diğer MHP'liler de AK Partili vekillere yumruklarla müdahale etti.

    O anlar kamerada

    Yaklaşık 5 dakika süren kavga, diğer vekillmerin araya girmesiyle sona erdi. Meclis Başkan Vekili Ayşenur Bahçekapılı, tüm grup başkan vekillerini toplantıya çağırdı.

    TBMM Genel Kurulu kavga nedeniyle kapandı.

    Türkiye'nin ünlü kabadayıları 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow