hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP ile BBP ittifak mı yapacak?

    MHP ile BBP ittifak mı yapacak
    expand

    2015 genel seçimlerinde MHP ile ittifak yapacakları yönündeki haberlere Büyük Birlik Partisi'nden açıklama geldi. BBP'den, partileriyle ilgili "ittifak" ve "birleşme" iddialarıyla yapılan haberin belli bir amaca yönelik olarak manipülasyon niyetiyle talimatla yapıldığı belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Partiden yapılan yazılı açıklamada, bir internet sitesinde BBP ile ilgili "ittifak" ve "birleşme" iddialarının yer aldığı haberin yayımlandığı bildirildi.

    Haberde iddiaların kaynağına yer verilmediğine dikkat çekilen açıklamada, "Tamamen kendileri tarafından, belli bir amaca yönelik olarak manipülasyon niyetiyle talimatla yapılmış bir haberdir. Bu siteyi doğru ve düzgün haber yapmaya, basın ahlak ve ilkelerine uymaya, partimiz üzerinde kirli manipülasyonlar yapmamaya davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

    Dört eski Bakan ile ilgili oylama 5 Ocak 2015'e ertelendi

    Konuyla ilgili sorula cevap veren MHP Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz da, MHP ve BBP’nin birleşmesi ile ilgili olarak, “Biz, BBP ile zaten doğal ittifak sayılırız, doğal müttefik sayılırız. BBP bizim içimizden ayrılmış gitmiş arkadaşlarımızın kurduğu bir siyasi partidir. Tabiatı ile onlarında gönlünün bizimle birlikte olduğu kanaatindeyim. Temel meselelere bakmakta bir farklılığımız yoktur. Arzu ederlerse bizim partimizde siyaset yapmayı düşünen başka arkadaşlarımıza gönlümüz, kapımız açıktır" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ankara-Eskişehir YHT’de içki servisi kalktı

    Bu kadınlara dokunmak yasak!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow