hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Murat Ülker Ersoy Dede'ye Twitter'dan yanıt verdi

    Murat Ülker Ersoy Dedeye Twitterdan yanıt verdi
    expand

    İş dünyasındaki başarıları ile bilinen Murat Ülker, Twitter'da kendisini eleştiren Akit gazetesi yazarı Ersoy Dede'ye Twitter'dan cevap verdi.Yeni Akit gazetesi yazarı Ersoy Dede, Murat Ülker'i eleştirmek için, ''Bana arkadaşı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim''. yazdı. Murat Ülker de buna karşılık Ersoy Dede'nin kendisiyle çektirdiği fotoğrafı yayınladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Türkiye 'nin önde gelen gıda markalarından Ülker'i de bünyesinde barındıran Yıldız Holding’in, İngiliz bisküvi markası United Biscuits'i de bünyesine kattığı haberi bu hafta ekonomi gündeminin ilk sıralarında yer aldı. Bu satın almayla dünyanın üçüncü büyük bisküvi üreticisi konumuna yükselen Yıldız Holding’in patronu Murat Ülker doğal olarak pek çok tebrik aldı. Murat Ülker’i sosyal medya üzerinden tebrik edenler arasında, Boyner Holding’in patronu Cem Boyner de vardı. Boyner, 3 Kasım günü Murat Ülker’e hitaben, “Bravo ÜLKER'e!!!! UNITED BISCUITS Süper hamle!!Tebrikler..” mesajını paylaştı. Murat Ülker de bu mesaja teşekkür ederek karşılık verdi.

    Yeni Akit gazetesi yazarı Ersoy Dede ise bir gün sonra, bu mesajlaşmanın ve Murat Ülker’in Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök’ün bir yazısını önerdiği daha önceki bir mesajının görüntülerini bir araya getirerek takipçilerine şöyle bir mesaj attı: “Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim”.

     


    Cem Boyner, Gezi Parkı protestoları sırasında eylemcilere yönelik şiddeti eleştirmiş ve Berkin Elvan’ın cenaze töreninin yapılacağı gün mağazalarının olası ilkyardım ihtiyacı için açık olacağını belirtmişti ve bu nedenle sık sık hükümete yakın medya organlarının hedefi olmuştu. Yine Ertuğrul Özkök de hükümete yönelik eleştirel yazıları nedeniyle bu medya organları tarafından sıklıkla hedefe konuyordu. Yeni Akit yazarı Ersoy Dede de, Murat Ülker’in Cem Boyner ve Ertuğrul Özkök’le sosyal medya üzerindeki ilişkisini gündeme getirerek onunla ilgili bu mesajı attı. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Murat Ülker ise Ersoy Dede’nin mesajından kısa bir süre sonra “Arkadaşım nasılsınız?” yazılı bir tweet attı. Bu mesajı ilginç hale getiren ise sadece 6 ay önce Ersoy Dede’nin attığı bir başta Twitter mesajının görüntüsünün eklenmiş olmasıydı. Ersoy Dede, 6 Mayıs 2014’te, Ülker’in patronu ile çektirdiği ve oldukça mutlu göründüğü bir fotoğrafı, “Murat Ülker ile selfie” yazarak takipçileriyle paylaşmıştı. Murat Ülker, “arkadaşları” nedeniyle kendisini eleştiren Ersoy Dede’ye bu iletisini, son tweetindeki ''arkadaş'' eleştirisiyle birlikte hatırlatıyordu. Murat Ülker'in bu tweeti ise bir çok Twitter kullanıcısı tarafından beğenildi. 

    Murat Ülker: 13 fabrika gezdim, 2 kez dünyayı dolaştım

    IŞİD'e karşı Kürt kadınlarına tek kurşun

    IŞİD’den iyi bir ‘'ev kadını'’ olmanın ipuçları

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow