hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nişantaşı'nda gece kulübünü kurşunladılar: 1 ölü

    Nişantaşında gece kulübünü kurşunladılar: 1 ölü
    expand

    Nişantaşı'na iki lüks araçla gelen saldırganlar, gece kulübü önündekilere kurşun yağdırdı. Saldırı sonrası kaçmak isteyen saldırganlardan biri kaza yaptı. Saldırıda 1 kişi ölürken, 2 kişi de yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, Nişantaşı Rumeli Caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübünün önünde 06.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, iki lüks araç ile gece kulübünün önüne gelen kimliği belirsiz kişiler kulüp girişini kurşun yağmuruna tuttu.

    Kulüp önünde bekleyen güvenlik görevlilerinin de silahla  karşılık vermesiyle saldırganlar olay yerinden kaçtı. Kaçan saldırganlardan biri aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek önce taksiye daha sonra da bir işyerinin vitrinine çarptı.

    Kaza yapan aracını olay yerinde bırakan saldırgan diğer araca binerek kaçtı. Silahlı saldırıda yaralanan 3 kişi, Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan biri hastanede hayatını kaybederken, iki kişinin ise tedavisine devam ediliyor.

    "Silah seslari duydum"

    Sabah silah sesleri duyduğunu söyleyen bir mahalle sakini, "Sabah 06.00 sıralarında bir ses duydum. Böyle büyük bir görüntüydü. Camdan bakmadım bile yani ürktüm. Daha sonra olay yerine geldim. Polislerin çalışmalarını gördüm. Bir ölü iki de yaralı varmış" dedi.

    Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

    Hayata Dönüş'ün gerçek sorumluları yargılanmadı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow