hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özel okul teşvik başvuru süresi uzatıldı

    Özel okul teşvik başvuru süresi uzatıldı
    expand

    Milli Eğitim Bakanlığı, özel okullarda eğitim görecek öğrencilere verilecek destek için başvuru süresini 29 Ağustos Cuma gününe kadar uzattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Eğitim Bakanlığı, özel okullarda uygulanacak eğitim öğretim desteğine ilişkin illere yazı gönderdi.

    Yazıda, özel okullarda öğrenim görecek öğrenciler için verilecek eğitim öğretim desteğine başvuru süresinin 25 Ağustos'a kadar uzatıldığı anımsatıldı.

    Eğitim ve öğretim desteğinden yararlanmak isteyen öğrenci başvurularındaki yoğunluk ve buna bağlı olarak e-Okul sisteminde teknik sorunlar yaşandığı ifade edilen yazıda, "Özel okulların MEBBİS üzerindeki başvuruları ile eğitim ve öğretim desteğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin e-Okul üzerinden başvuruları ile ilçe milli eğitim müdürlüklerimizin onay işlemleri 29 Ağustos 2014 tarihi saat 17.00'ye kadar uzatılmıştır" denildi.

    Destek almaya hak kazanan özel okullar ve öğrencilerin 1 Eylül 2014'te ilan edileceği belirtilen yazıda, iş ve işlemlerde, kaynaştırma yoluyla eğitime devam edecek özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilere, desteklerden yararlanması hususunda öncelik verilmesinin, bu öğrencilerin eğitime erişimlerinin desteklenmesini sağlayacağının düşünüldüğüne işaret edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yazıda, özel okullarda, eğitsel değerlendirme ve tanılama raporu doğrultusunda kaynaştırma yoluyla eğitime devam edecek özel öğretim ihtiyacı olan öğrencilerden başvuruda bulunanların eğitim ve öğretim desteğinden faydalanmalarına öncelik verileceği belirtildi.

    Kumburgaz'da kaybolan 5 gençle ilgili kötü haber!

    KYK 2014-2015 burs, kredi ve yurt başvuruları ne zaman açıklanacak?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow