hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PKK, gazeteci kaçırdı

    PKK, gazeteci kaçırdı
    expand

    Silvan'a bağlı dağcılar köyüne gelen PKK'lılar yakınlarını ziyaret etmek için köyde bulunan İlke Haber Ajansı muhabiri Ali Adiyaman'ı yanlarına aldıktan sonra kaçtı. Köylüler, pikapla köye gelen teröristlerin kimlik kontrolü yaptığını, Adiyaman'ın üzerinde muhabir kartını gördükten sonra beraberinde götürdüklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diyarbakır'da bölgesel İLKHA ajansında çalışan Ali Adıyaman, ailesiyle ziyarete gittiği Silvan İlçesi'ne bağlı Erkenciler Mezrası'nda PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldı. Aynı ajansta muhabirlik yapan Sait Adıyaman, kardeşi Ali'nin bugün saat 12.00 sıralarında kaçırıldığını söyledi. Ağabey Sait Adıyaman, şunları söyledi:

    "Bu sabah annem, babam ve iki kardeşim Ali'nin nişanlısının evine ziyarete gitti. Saat 12.00 sıralarında Silvan İlçesi Erkenciler Mezrası'nda bulunan eski evimizi görmek için gidiyorlar. Bu sırada silahlı 4 PKK'lı yanlarına gelerek kimlik soruyor. Annem ve babam kardeşim Ali'nin şoför olduğunu söylüyor. Ama onlar yine de kimlik istiyor. Kimlikleri kontrol edince kardeşime 'Sen bizim aleyhimizde çok haber yaptın' diyerek onu yanlarına alıp götürüyorlar. Ailem durumu hemen jandarmaya bildiriyor."

    PKK 3 Çinliyi kaçırdı

    PKK, kaçırdığı 2 işçiyi serbest bıraktı 

    Baraj faciasının nedeni işte bu raporda

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow