Ronaldo efsanesi bitiyor mu?

Real Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo'nun son haftalardaki form düşüklüğü ve gol atmada yaşadığı sıkıntılar İspanya'da "Ronaldo efsanesinin sonuna mı gelindi" tartışmaları yarattı.
İspanyol basınında yüksek sesle dile getirilen tartışmalarda Ronaldo'nun 2014 yılında ulaştığı maç başına 1.19 gol ortalamasının 2015 yılında 0.64 gole kadar indiğine dikkat çekildi. Portekizli yıldızın ayrıca La Liga'da son yedi karşılaşmada da fileleri dalgalandırma başarısı gösteremediği hatırlatıldı.
Cristiano Ronaldo'nun geçtiğimiz dönemde 26 maçta toplam 31 gol attığına vurgu yapan gazeteler bu sezon bu rakamın 14 gole kadar indiğine işaret ettiler. Gol krallığı yarışmasında ise 2013-2014 sezonunda aynı tarihlerde Ronaldo'nun ezeli rakibi Messi karşısında 14 gol averajına kadar ulaşma başarısı gösterdiğini kaydeden basın, bunun bu yıl Messi lehine 32'ye 30 durumuna geldiğini ifade etti.
İspanya'da yayın yapan gazeteler ayrıca Ronaldo'nun Real Madrid forması giydiğinden bu yana ilk kez seyircilerin ıslıklı protestosuna maruz kaldığı bu durumun seyirci ile futbolcu arasındaki ipleri de koparma noktasına getirdiği ileri sürüldü.
Beşiktaş'tan mecburi Gökhan Töre açıklaması
Roma ağır yaralı
Didier Drogba Florya'da
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AJET ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması