hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlık Bakanı Alo 182'den randevu alamadı

    Sağlık Bakanı Alo 182den randevu alamadı
    expand

    Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'de partisinin seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği, hasta randevu çağrı merkezinden Alo 182'yi aramasına rağmen ulaşamadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bakan Müezzinoğlu bugün AK Parti belediye başkan adayı Ahmet Günşen ile birlikte esnaf ziyareti ardından bakanlığa bağlı çağrı merkezine gitti. Partililer ile birlikte merkezi gezen ve çalışanlarla bir süre sohbet eden Bakan Mehmet Müezinoğlu, telefonla merkezi arayarak randevu almak istedi. Bakan telefonla tüm aramalarına rağmen çağrı merkezine ulaşamadı. Müezzinoğlu, çağrı merkezinde çalışan görevlilere dönerek, "Arıyor, ama ulaşamıyorum" dedi.

    Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nun kendi cep telefonundan arayıp ulaşamadığını gören danışmanları kendisine başka telefon uzattı. Kendisine uzatılan telefondan da 182 çağrı merkezine ulaşıp randevu alamayan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, bu sırada merkezi arayan ve kalp ritim bozukluğu hastası olduğunu söyleyen Mücella isimli bir kadın ile sohbet ederek randevu verdi.

    Gelen çağrılara yanıt veren personeli bir süre izleyen Bakan Müezzinoğlu daha sonra çalışanlarla birlikte yemek yedikten sonra merkezdan ayrıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow