hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şanlıurfa'da canlı bomba söylentisi panik yarattı!

    Şanlıurfada canlı bomba söylentisi panik yarattı
    expand

    Şanlıurfa'da halk otobüsüne binen 2 kadın için 'canlı bomba' ihbarı yapılması üzerine polis alarma geçti. İhbarın yapıldığı otobüsü durdurarak yolcuları tahliye eden polis, yanlarında 1 tabanca ile çalıntı malzemeler ele geçirilen ve hırsızlıktan kaydı bulunan 2 kadını gözaltına aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, öğleden sonra Karaköprü Çevik Kuvvet kavşağında meydana geldi.

    Bartın'da ifadesi alındı, serbest bırakıldı

    Sınırda 5 IŞİD'li öldürüldü!

    Kemer'de HDP teşkilat binasına saldırı!

    İddiaya göre, merkez Karaköprü İlçesi Akbayır Mahallesi'nde spot halı satan bir iş yerine emanet poşet bırakan 2 kadın, iş yerinden ayrılmasının ardından poşetin içine bakan iş yeri sahibi poşette tabanca görünce paniğe kapıldı. Emanet bıraktıkları poşeti 10 dakika sonra halıcı dükkanından alan kadınlar, şehir içi halk otobüsüne binerek iş yerinden ayrıldı. Bu sırada poşet içerisinde tabanca gören ve kadınların şüpheli hareketlerinden kuşkulanan adı açıklanmayan halıcı '155 Polis İmdat' hattını arayarak, 2 kadının canlı bomba olabileceği ihtimaliyle ihbarda bulundu.

    14 yaşındaki kız çocuğu ailesindeki bütün erkeklerin tecavüzüne uğradı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    HDP'li Baluken: IŞID operasyonunun zamanlaması manidar

    POLİS ALARMA GEÇTİ, KADINLAR HIRSIZ ÇIKTI

    Suruç İlçesi'nde meydana gelen intihar saldırısı nedeniyle teyakkuz halinde olan polis, yapılan ihbar üzerine alarma geçerek, söz konusu halk otobüsünü Çevik Kuvvet kavşağında durdurdu. Otobüsteki yolcuları tahliye eden polisler, 2 kadının kimlik ve üst aramasını yaptı. Yapılan sorgulamalarında kadınların daha önceden hırsızlık kaydı olduğu öğrenilen 28 yaşındaki Fevziye Ç. ve 33 yaşındaki Necla A.  olduğu saptandı. Kadınların yanlarında bulunan poşeti inceleyen polis, oyuncak bebek, fotoğraf makinesi, güneş gözlüğü ve 1 tabanca ele geçirdi. Ele geçirilen tabanca ve malzemelerin çalıntı olduğunu saptayan polis, 2 kadını gözaltına aldı. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen hırsızlık şüphelisi kadınlar, adliyeye sevk edildi.

    Suruç'ta bombalı saldırıda ölen Ece Dinç üniversiteyi kazandı

    Suruç saldırısındaki canlı bomba yeleği Gaziantep'tekiler ile aynı

    'CANLI BOMBA' DEDİKODUSU HIZLA YAYILDI

    Halk otobüsünde 'canlı bomba' ihtimali üzerine yakalanan 2 kadının olayı, kısa sürede kent geneline yayıldı. Bunun üzerine bazı vatandaşlar, halk otobüsüne binmemek için sosyal medyadan uyarıda bulundu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow