hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seda Sayan'dan CHP'li Nazlıaka'ya sert sözler

    Seda Sayandan CHPli Nazlıakaya sert sözler
    expand

    İki karısını öldüren adamı dün canlı yayına çıkardığı için gündeme oturan Seda Sayan, kendisini eleştiren CHP'li Aylin Nazlıaka'ya canlı yayında sert sözlerle cevap verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şarkıcı Seda Sayan, Show Tv’de yaptığı kadın programına dün iki karısını öldüren bir adamı konuk olarak almış ve bu nedenle yoğun şekilde eleştirilmişti.

    Sosyal medyada gündeme oturan Sayan’a toplumun çok çeşitli kesimlerinden özellikle de kadın dayanışma platformlarından eleştiri almıştı.

    Seda Sayan'a büyük tepki

    CHP milletvekili Aylin Nazlıaka da Sayan’ı eleştiren isimlerden biriydi.

    Nazlıaka eleştirilerini resmiyete dökerek programı RTÜK'e şikayet etmişti. Ancak bu adım sonrası Nazlıaka ve Sayan arasında sert bir polemik başladı.

    Canlı yayında annesini öldüren adama ateş püskürdü

    Seda Sayan’ın kendisini telefonla aradığını belirten Nazlıaka, Twiter hesabından aralarında geçen tartışmayı şöyle anlattı:

    "BAĞIRARAK DAVA AÇACAĞINI SÖYLEDİ"

    2 eşini öldüren adamı programına çıkartıp cinayetleri normalleştiren Seda Sayan'a yönelik protestomuz işe yaradı.Firma sponsorluğu bıraktı.

    Seda Sayan'a sponsor şoku

    Seda Sayan'ı çok etkilemiş olmalıyız ki bugün 5 kez beni aramış.Uygun olduğumda "herhalde program için özür dileyecek" düşüncesiyle aradım

    O da ne?Sayın vekilim,düşünce olarak size uzak değilim diye başlayan tel görüşmemiz S.Sayın'ın bağırarak dava açacağını söylemesiyle bitti

    Birazdan yayına girecek programında da benden bahsedeceğini söyledi. Mecburen izledim! Aney, bana pabuç bırakmayacakmış.Çok korktum:))

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şok tabancasıyla bu hale geldiler!

    “SEN KİMSİN!”

    Seda Sayan bugünkü programında kendisini eleştirenlere sert sözlerle yüklendi. Sayan, özellikle Nazlıaka’yı hedef aldığı programda şunları söyledi: Siz kimi eleştiriyorsunuz ya! Siz dönünde kendinize bir bakın. Karşınızda Seda Sayan var. Siz kimsiniz? Ben kuru gürültüye pabuç bırakır mıyım? Anne olun ondan sonra konuşun. Ben babamdan neler çektiğimi yıllarca anlattım.

    Bundan sonra konuşanı da Allah’a havale ettim. Siz benle ilgili konuşamazsınız. Hele bir tanesi var terlik fırlatan, ayakkabı fırlatan. Sen sakın ha sakın! Sakın! Bana dokunmayan yılan bin yaşasın, dokunanı da perişan ederim.

    Aylin Nazlıaka, geçtiğimiz ay TBMM Genel Kurulu’nda kadınların mağduriyeti üzerinde yaptığı konuşma sırasında kendisine laf atan AK Partililere ilginç bir tepkide bulunmuş, ayakkabısına doğru eğilerek, “Valla şeytan diyor ki, çıkar şu ayakkabını fırlat, ama bir ayakkabıma bakıyorum, bir de sizlere. Değmez diyorum açıkçası” demişti.

    Radikal

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow