hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Selahattin Demirtaş: Kızımın ayakkabısını bile giydirmediler

    Selahattin Demirtaş: Kızımın ayakkabısını bile giydirmediler
    expand

    Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş zaman zaman ırkçılığa maruz kaldığını açıkladı. Selahattin Demirtaş, "Kreşte diğer tüm çocukların ayakkabıları giydirilirken benim kızımın ayakkabılarını giydirmiyorlardı" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN Türk'te Tarafsız Bölge programına konuk olan Selahattin Demirtaş, çarpıcı açıklamalar yaptı. Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Selahattin Demirtaş, geçmişte ırkçılık gördüğünü ifade etti. Unutumadığı bir anısını anlatan Selahattin Demirtaş, aynı apartmanda oturduğu insanların çocuklarının kendi çocukları ile oynamasına izin vermediklerini anlattı.

    Kızının kreşe gittiği dönemde bir gün almaya gittiğini anlatan Demirtaş, "Baktım tüm çocuklara ayakkabılarını giydiriyorlar. Ben o zaman DTP milletvekiliyim. Benim kızıma ayakkabılarını giydirmediler. Milletvekili olduğumdan dolayı bir ayrıcalık beklemedim elbette. Ancak kreşte bir tek benim kızımın ayakkabısını giydirmediler. Kızıma, 'her zaman sen mi giyiyorsun ayakkabılarını' dedim. 'Evet baba' dedi. Yani zamanında ırkçılıkla çok karşılaştık" dedi.

    SELAHATTİN DEMİRTAŞ'IN TÜM AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN

    SELAHATTİN DEMİRTAŞ: BÜLENT ARINÇ'IN KENDİSİ ŞAKA

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow