hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şişli Belediyesi'ndeki dayak iddiasının görüntüleri ortaya çıktı

    Şişli Belediyesindeki dayak iddiasının görüntüleri ortaya çıktı
    expand

    Şişli Belediyesi'nde Başkan İnönü ile Sarıgül arasında yaşanan ve Emir Sarıgül'ün istifasıyla sonuçlanan gerilimde "dayak" ve "tehdit" iddiaları ortaya atılmıştı. İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar'ın dövülme anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile önceki gün istifa eden yardımcısı Emir Sarıgül arasında patlak veren gerilim sürecine ilişkin "dayak" ve "tehdit" iddiaları ortaya atılmıştı.

    İŞTE O DAYAĞIN GÖRÜNTÜLERİ

    Nazlı İnönü: Sarıgül ölümle tehdit etti

    Emir Sarıgül istifa etti

    Mustafa Sarıgül'den İnönü'ye yanıt

    Şişli Belediyesi’nde yaşanan dayağın görüntüleri ortaya çıktı. Ulusal Kanal’ın görüntülerine göre Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün danışmanı Boysan Yakar, geçen ekim ayında belediye binasında darp edildi.

    Mehmet Şimşek'in zor yanıtladığı saray sorusu

    Video kaydının ilk dakikalarında İnönü’nün danışmanı Boysan Yakar koridorda bir kişi ile görüşüyor. O sırada arkasından 6-7 kişilik bir grup yaklaşıyor. Durumdan habersiz olan danışman, görüştüğü kişi ile sohbetini bitirip merdivenlere doğru yöneliyor. Bu sırada koyu renk takım elbise giyen bir kişi Boysan Yakar’ın önünü kesiyor ve bir yumruk atıyor. Yere düşen Yakar’a 8-10 kişilik grup tekme ve tokatlarla saldırıyor. Yakar bir süre darp ediliyor. Güvenlik görevlileri ve çevrede bulunanlar araya giriyor ve Hayri İnönü’nün danışmanını saldırganlardan kurtarıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "CD'leri Baransu hazırladı" iddiası

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow