Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde çalışma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde gerçekleştirilecek bakım-onarım çalışması nedeniyle 10 Ağustos'ta E-5 karayolu 01.00 ile 05.00 saatleri arasında kademeli olarak çift yönlü trafiğe kapatılacak. Trafik akışı, Mecidiyeköy Meydanı'ndan sağlanacak.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde bakım, onarım ve derz yenileme çalışmaları yapılacak. E-5 karayolu üzerinde yapılacak derz değiştirme ve bakım çalışmaları, ilk etapta Boğaziçi Köprüsü-Topkapı yönünde gerçekleşecek.
10 Ağustos'ta başlayacak çalışmalar, 20 Ağustos'ta tamamlanacak.
İkinci etap çalışmaları, 20-30 Ağustos'ta Topkapı-Boğaziçi Köprüsü yönünde olacak. Çalışmaların son etabı ise 30 Ağustos-10 Eylül tarihlerinde metrobüs yolu güzergahında yapılacak.
O görüntüler hakkında inceleme başlatıldı
Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğünün yapacağı çalışmalar, trafik yoğunluğunun en az olduğu 01.00 ile 05.00 saatleri arasında gerçekleşecek.
Çalışma bölgelerinde E-5 karayolu çift yönlü ulaşıma kapatılacak. Trafik akışı, geliş ve gidiş yönlerinde Mecidiyeköy Meydanı'ndan sağlanacak.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?