hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde çalışma

    Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde çalışma
    expand

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde gerçekleştirilecek bakım-onarım çalışması nedeniyle 10 Ağustos'ta E-5 karayolu 01.00 ile 05.00 saatleri arasında kademeli olarak çift yönlü trafiğe kapatılacak. Trafik akışı, Mecidiyeköy Meydanı'ndan sağlanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde bakım, onarım ve derz yenileme çalışmaları yapılacak. E-5 karayolu üzerinde yapılacak derz değiştirme ve bakım çalışmaları, ilk etapta Boğaziçi Köprüsü-Topkapı yönünde gerçekleşecek.

    10 Ağustos'ta başlayacak çalışmalar, 20 Ağustos'ta tamamlanacak.

    İkinci etap çalışmaları, 20-30 Ağustos'ta Topkapı-Boğaziçi Köprüsü yönünde olacak. Çalışmaların son etabı ise 30 Ağustos-10 Eylül tarihlerinde metrobüs yolu güzergahında yapılacak.

    O görüntüler hakkında inceleme başlatıldı

    Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğünün yapacağı çalışmalar, trafik yoğunluğunun en az olduğu 01.00 ile 05.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

    Çalışma bölgelerinde E-5 karayolu çift yönlü ulaşıma kapatılacak. Trafik akışı, geliş ve gidiş yönlerinde Mecidiyeköy Meydanı'ndan sağlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow