hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Suudi imam: Çok acıkırsanız eşinizi kesip yiyebilirsiniz

    Suudi imam: Çok acıkırsanız eşinizi kesip yiyebilirsiniz
    expand

    Suudi bir imam erkeklerin "aşırı acıkma" durumunda eşlerinizi keserek yiyebilecekleri fetvasını verdi. Suudi kaynaklar daha sonra bu fetvanın gerçek olmadığını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Suudi Arabistan müftüsü Abdul Aziz bin Abdullah’ın erkeklerin çok acıkmaları durumunda eşlerini yiyebilecekleri fetvası verdiği iddia edildi.
    CairoScene internet sitesindeki habere göre, Abdul Aziz bin Abdullah, erkeğin çok şiddetli açlık çekmesi halinde eşini veya eşinin vücudunun bazı bölümlerini yiyebileceği fetvası verdiğini ileri sürdü.

    Websitesi haberinde, Arapça yayınlanan Al Kuds Al Arabi ve Akhbarak.net sitelerini kaynak gösterdi.

    Bu açıklama dün akşamdan bu yana sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Websitesi, müftünün fetvasının kadınların kocalarına fedakarlıklarını ve itaat etmelerinin bir kanıtı ve iki kişi iken tek kişi olma arzusu olarak yorumlanabileceğini yazdı.

    Suudi imamın kafası karıştı! Dünya dönmüyor çünkü...

    YALANLANDI

    Suudi Arabistan Genel Müftüsü Şeyh Abdülaziz el-Şeyh'in "şiddetli açlık halinde erkek eşini yiyebilir" şeklinde bir fetva vermediği ortaya çıktı. İran'a yakın olarak görülen Arap medyasında yayılan iddia, Arap ülkelerini yanı sıra, Türkiye ve tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow