hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tacizciye 6 yıl 8 ay hapis

    Tacizciye  6 yıl 8 ay hapis
    expand

    Kayseri'de ekmek almaya giden 12 yaşındaki kız çocuğu B.Ç'ye cinsel istismarda bulunan 68 yaşındaki emekli işçi Mustafa Akdağ, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kocasinan ilçesi Sahabiye mahallesinde 11 Kasım 2014'de sabah meydana gelen olayda, B.Ç evden fırına ekmek almaya çıktı. Ancak, görgü tanıklarının ifadesine göre Mustafa Akdağ, kızı yanağından öperek, vucudunun çeşitli yerlerine dokundu.Çevredekilerin ihbarı üzerine polis tarafından yakalanan Mustafa Akdağ, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde bu gün yapılan duruşmada tutuklu sanık ile B.Ç'nin annesi 35 yaşındaki D.Ç hazır bulundu.

    Hakkındaki cinsel istismar suçlamalarını kabul etmeyen M.A yaptığı savunmada, "Ben de aynı fırından ekmek almaya gidiyordum. Yolda ayağım tökezledi ve düşmemek için çocuğa tutundum.

    Bunu gören vatandaşlar ise bu durumu yanlış anlayarak ihbar etti. Cinsel istismarda bulunmadım ve tahliyemi istiyorum" dedi. B.Ç ise psikolog eşliğinde verdiği ifade de, M.A'nın kendisini yanına çağırdığını söyleyerek, "Yanına gitmeyince, benim yanıma geldi ve istismarda bulundu" diye konuştu . Mahkeme heyeti emekli işçiye, 6 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

    ''Seni istemiyoruz Bülent Arınç''

    İlkokul çocuklarından sahnede bıçaklı ve kurbanlı Nevruz

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow