hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taner Yıldız'ın Başbakan'la görüşmesi mikrofona yansıdı

    Taner Yıldızın Başbakanla görüşmesi mikrofona yansıdı
    expand

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kendisini telefonla arayan Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, 31 Mart günü tüm Türkiye'de meydana gelen elektrik kesintisi ile ilgili bilgi verdi. DHA mikrofonuna da yansıyan konuşma sırasında, Bakan Yıldız, Davutoğlu'na, "TEİAŞ Genel Müdürü bir tasarruf hatasında bulunduğu için istifa etti" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bakan Taner Yıldız ile Gürcistan Enerji Bakanı Kakha Kaladze, enerji alanında işbirliği ile ilgili anlaşmanın imza töreninin ardından Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezi'ne geçerek, 'Solarex Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı'nın açılışını yaptı.

    Bu sırada, Bakan Yıldız'ın cep telefonu çaldı. Taner Yıldız, eliyle ağzını kapatarak yaklaşık 3 dakika süren ayaküstü bir görüşme yaptı.  Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan geldiği anlaşılan bu telefon konuşması DHA mikrofonuna da yansıdı. Bakan Yıldız'ın, kısık sesle yaptığı konuşma sırasında, "Talimat verdiğiniz gibi, teknik olarak bütün tedbirleri aldığımızı... Rahatlıkla bana bu talimatı verdiğinizde... TEİAŞ Genel Müdürü bir tasarruf hatasında bulunduğu için istifa etti... Bakım ve yeni enerji santrallerinin devreye girmesiyle alakalı bir durum Sayın Başbakanım" şeklindeki sözleri mikrofona yansıdı...

    Konuşma sürerken, Bakan'ın konuşmasına mikrofon uzatıldığını gören korumalar, basın mensuplarını uzaklaştırdı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow