hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Üç saat sonra intihar etti

    Üç saat sonra intihar etti
    expand

    Boğaziçi Köprüsü Avrupa - Anadolu yönünde sabah saat 06.20'den itibaren bir vatandaşın intihar girişiminde bulunması nedeniyle trafik felç oldu. Polisin 3 saatlik uğraşı da Sadrettin Şaşkın isimli vatandaşı ikna etmeye yetmedi. Köprünün korkuluklarına tutunup saatlerce bekleyen Şaşkın, kendini denize bıraktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sabah 06.30 sıralarında Boğaziçi Köprüsü korkuluklarında bir kişinin olduğu bilgisini alan polis olay yerine gitti. Korkuluklarda bekleyen ve kendini denize bırakacağını söyleyen kişinin  35 yaşındaki  Sadrettin Şaşkın olduğu anlaşıldı.

    İntihar etme girişimi sırasında polis selfiesi

    Trafik arapsaçına döndü

    Olay yerine gelen polisler Şaşkın'ı 3 saat boyunca intihardan vazgeçirmeye çalıştı ancak bunda başarılı olamadı. Bu sürede köprü üzerinde ve köprüye giden yollarda aşırı trafik yoğunluğu oluştu.. Köprü girişlerinde  her iki yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Avrupa yakasına geçmek isteyen sürücülerden bazıları yoğun trafiğe girmemek için  kuralları da ihlal etti;  emniyet şeridinden geri geri giderek güzergahını değiştirdi.

    İstanbul'daki bahşiş vahşeti ölüm getirdi

    Ellerini bıraktı ve atladı

    O an kameraya yansıdı

    Polislerin ikna çabalarını boşa çıkaran Sadrettin Şaşkın onların gözü önünde korkuluklardan ellerini çekerek kendini denize bıraktı. Şaşkın'ın düşme anı kameraya da yansıdı. Olay nedeniyle köprünün altında tedbir alan deniz polisi  Sadrettin Şaşkın'ı  düştüğü yerden tekneye alıp Ortaköy İskelesi'ne çıkardı. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haşim Kılıç'tan 'Şu şucu, bu bucu' tepkisi


    İşte Feyzioğlu'nun merakla beklenen konuşması...


    Deniz polisi vardı ancak sağlık ekibi yoktu

    Sadrettin Şaşkın'ın çıkarıldığı iskelede sağlık ekibi yoktu. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekibi Şaşkın'ı kalp masajıyla hayata döndürmeye çalıştı ancak bunu başaramadı. Sahilde balık tutan bir tanık saatlerce süren ve sonu ölümle biten olayla ilgili gördüklerini anlattı.

    Aynı karede görmeye alışmadığımız ünlüler!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow