hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ümraniye'de dehşet evi

    Ümraniyede dehşet evi
    expand

    Ümraniye'de bir binanın giriş katında kalan Türkmenistan uyruklu 3 kişiyi başlarından silahla vuran saldırganlar evde bulunan para ve cep telefonlarını alıp kaçtı. Saldırıya uğrayan Türkmenlerden 1'i öldü, diğer 2'si ise yaralı olarak kurtuldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ümraniye Parseller Mahallesi Cansel Sokak'taki 4 katli binanın giriş katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri yükselmesi üzeri bina sakinleri durumu polis bildirdi. Dışarı çıkan bina sakinleri, kendini kapı önüne atan başından yaralı kişinin, "Beni vurdular. Paramı çaldılar" şeklinde bağırdığını gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler, merdivenlerde yatan başından yaralı Türkmenistan uyruklu Rahman Ruşen ile ev içindeki başından yaralı yine Türkmenistan uyruklu bir kişi ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Kimlik ve pasaport çıkmadı

    Polis ekipleri evde bulunan yine başından vurulmuş olan Türkmenistan uyruklu Arif adlı kişinin ise hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili olarak araştırma yapan polisler cinayetin gasp amacıyla işlenmiş olabileceğini belirtti. Eve gelen ve 5 dakika kaldıkları öğrenilen iki saldırganın, 3 Türkmeni başından silahla vurduktan sonra 2500 Dolar'ı ve cep telefonlarını alıp kaçtığı kaydedildi. Saldırganlar kaçtıktan sonra kurşunun başını sıyırarak geçtiği Türkmenin dışarı çıkıp yardım istediği bildirildi. Polisin evde yaptığı tüm aramalara 3 Türkmen'e ati ait kimlik belgesi veya pasaport bulamadığı öğrenildi.

    ''Beni kurtarın'' diye bağırıyordu 

    Bir mahalle sakini, "3 el silah sesi duydum. Sadece bir tanesi merdivenlerin orada başından vurulmuş yaralı bir şekilde 'beni kurtarın' diye bağırıyordu" diye konuştu. Evdeki otopsi işlemleri tamamlanan ölen kişinin cenazesi Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Polis, bir mobilyacıda çalıştığı öğrenilen Türkmenistan uyruklu 3 kişiye saldıranları yakalamak için harekete geçti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ümraniye katili yeniden cezaevinde

    İran: "IŞİD ile mücadeleye tek şartla destek veririz... "

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow