hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali makamına koruma eşliğinde alınan polis memuru isyan etti

    Vali makamına koruma eşliğinde alınan polis memuru isyan etti
    expand

    Antalya Emniyet Müdürlüğü'ndeki görevinden Edirne'ye tayin edilen ve görüşmek için gittiği Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in korumaları eşliğinde makam odasına alınmasına kızan polis memuru Vedat Sayılgan, sosyal paylaşım sitesi üzerinden tepki gösterdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sayılgan, "Yav arkadaş adam Edirne'ye vali olmuş, makamında beni korumalarıyla alıyor. Yav arkadaş ben bu devletin polisiyim, ben dağdan mı indim, benden mi korkuyorsun?" diye yazdı.

    Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli evli ve 3 çocuk babası 15 yıllık polis memuru Vedat Sayılgan, geçen Temmuz ayında Edirne'ye tayin edildi. 2 Ağustos günü kente gelen polis memuru Sayılgan, Edirne Emniyet Müdürlüğü tarafından Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevlendirildi. Geçen Pazartesi günü Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile görüşmek için çocukları ve eşiyle birlikte makamına giden polis memuru Vedat Sayılgan, odaya korumalar eşliğinde alınmasına kızarak tepkisini sosyal paylaşım sitesi üzerinden yazdığı mesajla gösterdi. Edirne'ye haksız tayin edildiğini ve Vali Şahin'in kendisi yanında görev vererek kendisini tanımasını istediği için makama çıktığı öğrenilen Saygın, bir süre sonra sildiği tepki yazısında ağır ifadelere ve suçlamalara yer aldığı görüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Devletin polisiyim, ben dağdan mı indim?"

    Vali Şahin'in kendisinden korktuğu için korumalar eşliğinde görüştüğünü iddia eden Sayılgan, "Ben artık şahsiyet yoksunu idarecilerin olduğu, namussuzların hakim olduğu bu polislik teşkilatından şerefimle ayrılıyorum. Yav arkadaş adam Edirne'ye vali olmuş, makamında beni korumalarıyla alıyor. Yav arkadaş ben bu devletin polisiyim, ben dağdan mı indim, benden mi korkuyorsun. Sen ki bu devletin koskoca valisisin. Adam Emniyet Müdürü olmuş karşımda iki kelime konuşmaktan aciz. Hött desem arkasında bakmadan kaçacak. Bir de Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul çevrendeki namussuzlar, sahtekarlar olduğu müddetçe sen anca havanda su döversin. Hainliğini de unutmadım. Bir namussuzu koruyacaksın diye şerefini iki paralık ettin. Seninle de bu hesabı dünyada halledemezsem öbür dünyada hesaplaşacağım" ifadelerini kullandı.

    Edirne Valisi Şahin: ''Barlara gitmek yerine sohbet edin''

    Spor yapan memur işe geç gidebilecek

    Edirne Valisi krizden sonra ilk kez Hahambaşı'yla 

    Polis memuru Sayılgan yazısında TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ın da yakını olduğunu öne sürdü.
    Hakkında 3 soruşturma varAntalya'dan Edirne'ye tayin edilen polis memuru Vedat Sayılgan hakkında internetten paylaştığı yazıların da aralarında bulunduğu 3 soruşturma olduğu öğrenildi. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Edirne Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan konuyla ilgili açıklama yapmadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow