''Yasa dışı dinleme'' operasyonu: 12 polis gözaltında

Yasa dışı dinleme operasyonu: 12 polis gözaltında
expand

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ve 6 ili kapsayan ''Yasadışı dinleme'' operasyonunda 12 polis gözaltına alındı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, başlattığı ve Siirt başta olmak üzere İzmir, Mersin, Balıkesir, Elazığ ve Sakarya Emniyet Müdürlüklerini kapsayan 'Paralel yapı' operasyonunda, 12 polis gözaltına alındı.

Siirt merkezde, bir emniyet amiri, bir komiser yardımcısı ve 4 polis memuru olmak üzere 6 polis gözaltına alınırken, İzmir, Mersin, Balıkesir, Elazığ ve Sakarya Emniyet Müdürlükleri'nde de 6 polis gözaltına alındığı belirtildi. Diğer kentlerde gözaltına alınan polis memurlarının Elazığ'a getirileceği öğrenilirken, operasyonla ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı.

Otomobil altında 5 km sürüklenen cesedin sırrı çözüldü

14 yaşındaki kızı kaçırıp, 3 ay tecavüz etti, dilendirdi

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow