hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yengesine tecavüzden tutuklandı, ''rızası vardı'' dedi

    Yengesine tecavüzden tutuklandı, rızası vardı dedi
    expand

    Adana'da tarım işçisi 38 yaşındaki Aydın B., kardeşinin eşi 24 yaşındaki E.B.'ye tecavüz ettiği iddiası ile gözaltına alındı. Yengesiyle kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini iddia eden Aydın B. tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Merkez Yüreğir İlçesi'nin Büyükbaklalı Mahallesi'nde oturan 2 çocuk annesi E.B., polisi arayarak kayınbiraderi Aydın B.'nin kendisine  tecavüz ettiğini söyledi. Genç kadının şikayeti üzerine olay yerine giden polis, Aydın B.'yi gözaltına aldı. Karakola götürülen E.B., "Akşam herkes yattıktan sonra ihtiyaç için bahçeye çıkmıştım. Kayınbiraderim Aydın B., geldi, bana zorla sahip oldu" diyerek şikayetçi oldu. Hastanede yapılan muayenede E.B.'nin cinsel istismara maruz kaldığı belirlendi.

    Ahlak Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen Aydın B., yengesi ile cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf etti. Tecavüz suçlamasını kabul etmeyen Aydın B., E.B.'nin kendi isteği ile ilişkiye girdiklerini ileri sürerek, "O beni baştan çıkardı. Bahçede çalışırken, beni etkiledi, birlikte olmak istediğini söyledi. Akşam da bahçedeydim, herkes yattıktan sonra yanıma geldi, birlikte olduk. Sonra da 'tecavüz etti' diyerek şikayetçi oldu" dedi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen Aydın B., "İftiraya uğradım. Her şey mahkemede ortaya çıkacak. Bu kadın, daha önce de kardeşim Erkan'a iftira attı. Sonra para istedi. Aile büyükleri araya girince iftirasını geri aldı" diye konuştu. Aydın B., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow