hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni Şafak'ın haberi alay konusu oldu

    Yeni Şafakın haberi alay konusu oldu
    expand

    Yeni Şafak Gazetesi, İstanbul'un suyunun Gezi direnişçileri tarafından muslukları açarak azaltıldığını ve bu yolla Ak Parti hükümetine darbe yapılmaya çalışıldığını iddia etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni Şafak Gazetesi, 'Gezicilerin korkunç İstanbul planı' başlıklı haberinde, "Geziciler, Twitter'da örgütlenerek İstanbul'un suyunu bitirmeye, böylece hem belediyeyi hem de Köşk seçimleri öncesi Başbakan Erdoğan'ı zor duruma düşürmeye çalışacak. Buna göre eyleme katılanlar tarafından musluklar açık bırakılacak, İstanbul'un suyu 1 ayda bitirilecek, hükümet ve belediye zor durumda kalacak" iddiasında bulundu.

    'Gezicilerin korkunç İstanbul planı' başlıklı haberde yer alan bazı ifadelerde şu şekilde:

    "Gezi olaylarıyla birlikte hükümeti devirebilmek için hemen her yolu deneyen "sağcı, solcu, ulusalcı, kürtçü vb." gibi görüşlerin ortaya çıkardığı fikir koalisyonu Geziciler'in hükümete karşı yeni bir eylem planı için çalıştığı ortaya çıktı. Twitter'da bazı kullanıcılar ilginç bir örgütlenmeye gitti: İstanbul'un suyunu bitirelim.."

    EN İLGİNÇ HABER FOTOĞRAFLARI

    Sosyal medyada alay konusu oldu
    Yeni Şafak'ın bu haberinin ardından sosyal medyada haberi ti'ye alan yorumlar yapılmaya başlandı. Olaya 'dış mihraklar'ı da katan sosyal medya kullanıcıları, fil fotoğrafları paylaşmaya başladı. Bazı kullanıcılar da yeni komplo önerilerinde bulunarak haberi eleştirdi. Bu eleştirilerin ardından Yeni Şafak internet sitesinden o haber kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni Şafakın haberi alay konusu oldu

    DÜNYANIN EN İLGİNÇ REKLAMLARI

    TARİHTEKİ EN İLGİNÇ ÖLÜMLER

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow