hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yüksek Hızlı Tren arızası 'Geziciler'in sabotajı

    Yüksek Hızlı Tren arızası Gezicilerin sabotajı
    expand

    Yüksek Hızlı Tren'in arıza yapmasının altından 'Geziciler' çıktı. Trenin arızasının ardından twitter hesabından, "Geziciler yine sahnede... Marmaray'da kolu çektiler, İzmit'te hattı kestiler" diyen Sky360 Haber Müdürü Samed Karagöz sosyal medyada alay konusu oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da içinde bulunduğu Yüksek Hızlı Tren (YHT) Kocaeli girişinde arıza yaptı. Seyir teli (Katener) koptuğu için arızalanan tren arıza nedeniyle bir süre durduktan sonra yeniden hareket etti. Trenin durmasının ardından sosyal medyada fırtına esmeye başladı.

    Bir kısım sosyal medya kullanıcıları Yüksek Hızlı Tren'in durmasını eleştirirken, bir kısım kullanıcılar da olası bir hata olduğunu vurguladı. Ancak en ilginç yorum Sky360 Haber Müdürü Samed Karagöz'den geldi. "Geziciler yine sahnede... Marmaray'da kolu çektiler, İzmit'te hattı kestiler" diyen Samed Karagöz, sosyal medyada alay konusu oldu.

    SAMED KARAGÖZ SOSYAL MEDYADA BU FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

    Öte yandan Yüksek Hızlı Tren için daha önce bir çok kez 'sabotaj' yapıldığı iddia edilerek bir çok önlem alınmıştı. İşte Samed Karagöz'ün o tweetleri...

    Yüksek Hızlı Tren arızası Gezicilerin sabotajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TEKİRDAĞ VALİSİ ALİ YERLİKAYA, COCA-COLA'YI 'FANTA' İÇEREK PROTESTO ETTİ, SOSYAL MEDYA YIKILDI!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow