hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yurtta kar yağışı ve soğuk etkili oluyor

    Yurtta kar yağışı ve soğuk etkili oluyor
    expand

    Yurt genelinde kar yağışı ve fırtına etkili oluyor. Samsun ve Bursa'da şiddetli rüzgar nedeniyle çatılar hasar gördü, bazı ağaçlar devrildi. Kayseri'de kar biriken çatısını temizleyen bir kişi düşerek yaşamını yitirdi. Köy yollarının kapanmasına neden olan kar yağışı nedeniyle bazı şehirlerde eğitim aksadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursa'da sabaha karşı başlayan lodosun hızı saatte 56 kilometreye ulaştı. Kentte bazı ağaçlar devrildi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenme olayları yaşandı. Bazı evlerin çatıları zarar görürken kimi reklam panoları ve afişler yırtıldı.

    Fırtına Samsun'da da yıktı geçti. İlk adım, Canik ve Atakum ilçesinde fırtına dolayısıyla ağaçlar kökünden söküldü. 3 kayık suya gömüldü. 
    Kayseri'nin Melikgazi İlçesi'nde, evinin çatısında biriken karı temizlemeye çalışan 71 yaşındaki Mustafa Yurttadurmaz düşerek yaşamını yitirdi. Yaşlı adamın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi.

    Yağış kazalara da neden oldu. İzmir'in Konak İlçesi'nde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs denize uçtu. Sürücü araçtan çıkmayı başardı. 

    Yurt genelinde yüzlerce köy yolunun kapanmasına yol açan kar yağışı nedeniyle bazı kentlerde eğitime aksadı. Karabük İl Merkezi ile Safranbolu ilçesi Ordu'nun Akkuş ve Gürgentepe ilçeleri, Hatay'ın Yayladağı ilçesi, Giresun'un Görele, Dereli ve Tirebolu ilçelerindeki köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime bir gün ara verildi. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul'da esrarengiz bir terör operasyonu

    Sinan Çetin: ''Türkiye'nin adı Osmanlı olmalı''

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow