hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zihinsel engelli kızına tecavüz etti iddiası

    Zihinsel engelli kızına tecavüz etti iddiası
    expand

    Antalya'da inşaatlarda boyacılık yapan 46 yaşındaki E.E.'nin, zihinsel engelli 20 yaşındaki kızı A.E.'ye 3 yıldır tecavüz ettiği ileri sürüldü. İsmi gizli tutulan bir komşunun polise ihbarıyla ortaya çıkan olayda, evde doğum yaptırılan kızın doğan bebeklerinin evin bahçesine gömüldüğü iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, Antalya'nın Kepez İlçesi'nde bulunan Habibler Mahallesi 5642 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; inşaatlarda boyacılık yapan 4 çocuk babası Ekrem E., zihinsel engelli kızı A.'ya 3 yıldır tecavüz ediyordu. Bu tecavüzlerden doğan bebeklerin de evin bahçesine gömüldüğü iddia edildi. Olay, ismi gizli tutulan komşusunun polise ihbarıyla ortaya çıktı.

    Bu sabah eve baskın yapan polis, baba E.E. ve eşi C.E.'yi gözaltına aldı. Çiftin çocukları 20 yaşındaki H., 13 yaşındaki A. ve 10 yaşındaki A. da ifadesine başvurulmak üzere Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

    Siyah camlı bir minibüste evin önüne getirilen şüpheli baba E.E.'nin telefonla belirttiği 4 ayrı noktada kazı yapan ekipler, koyu renkli bir poşete rastladı. İçinin dolu olduğu anlaşılan poşet polis tarafından delil torbasına konularak incelemeye alındı.Anne Cemile E. ve kızı H.E.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgusu sürerken, evin bahçesindeki kazı çalışmalarına iş makinası da katıldı. Akşam saatlerinde gelen kepçe ile kazı çalışmalarına devam eden polis, başka bir bulguya rastlanmazken arama çalışmaları yakalaşık 5 saatin ardından sona erdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Balkona tırmanıp tecavüze kalkıştı!

    Çocuğa tecavüz davasında beraat!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow