hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 günlük bebeğini cami tuvaletindeki görevliye bıraktı

    3 günlük bebeğini cami tuvaletindeki görevliye bıraktı
    expand

    Gaziantep'te bir kadın kucağındaki bebeği cami tuvaletindeki görevliye bırakıp ortadan kayboldu. Hastanede kuvöze alınan bebeğin annesinin bulunması için polis çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gaziantep'te cami tuvaletine bırakılan 3 günlük kız bebek, hastanede tedavi altına alındı.
    Alınan bilgiye göre, Yeşilevler Mahallesi Mehmet Kaymak Camisinin tuvaletine giren bir kadın, görevliye "Bebek burada kalsın, araba çağırıp geleceğim" diyerek 3 günlük bebeği bırakarak ortadan kayboldu.

    Bir süre sonra kadının gelmemesinden şüphelenen görevli Mustafa Seyyar, "115 Polis İmdat" hattını arayarak durumu bildirdi. Camiye gelen ekipler, bebeği 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim ederken, kadının kimliğinin tespit edebilmesi amacıyla çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

    Gaziantep Çocuk Hastanesi'ne götürülen bebek, burada yapılan ilk muayenesinin ardından sağlık çalışanları tarafından 'Neslihan' adı verilerek kuvöze konuldu.

    Tuvalet görevlisi Mustafa Seyyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, bebeği bırakan 25 yaşlarında düzgün giyimli kadının bebekle birlikte kendisine üzerinde "ücretsiz" yazılı 3 çocuk bezi ve bebek elbisesi bıraktığını ve elinde 100 liralık bir deste para bulunduğunu kaydetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emsal Teyze 60 bin TL'lik soruyu gördü

    "Erdoğan yemeklerine zehir testi yaptırıyor"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow