hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bıçaklı kavgada bir kadın yaşamını yitirdi

    Bıçaklı kavgada bir kadın yaşamını yitirdi
    expand

    Denizli’de 41 yaşındaki T.B., birlikte yaşadığı 36 yaşındaki Nuriye S.’yi çıkan tartışma sonucu bıçaklayarak öldürdü. Kavga sırasında T.B. de karnından yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, dün akşam 20.00 sıralarında meydana geldi. Eşinden boşanan iki çocuk annesi Nuriye S., 2 yıldır birlikte yaşadığı T.B. ile yaşadıkları evin satılması nedeniyle tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce Nuriye Sacı ile T.B. birbirlerine bıçakla saldırdı. T.B. tarafından karnından üç kez bıçaklanan Nuriye S. ağır yaralandı. Nuriye S., tarafından karnından bıçaklanan T.B. de olayın ardından evden kaçtı.

    Gürültü üzerine apartman sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Nuriye S.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı halde kaçan T.B. ise kısa sürede polis tarafından yakalanıp, hastaneye götürüldü. Sağlık durumu iyi olan T.B.’nin tedavisinin ardından polis merkezine götürüleceği öğrenildi. Nuriye S.’nin cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Nuriye S.’nin yakınları, olay yerinde gözyaşı döküp ağıtlar yaktı.

    Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

    Niagara Şelaleleri bir asır sonra ilk kez bu kadar dondu
    Manisa'da yakılmış bir genç kız cesedi bulundu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow