hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuk istemeyen kafe

    Çocuk istemeyen kafe
    expand

    Avustralya ’da The Little French Café adlı kafenin sahibi Jodie Morris’in “yaramaz çocukları” mekanında istemediğini açıklaması tartışmalara neden oldu. Morris, kafenin içinde “yaramaz çocuklara” tolerans gösterilmeyeceğini belirtince tepki çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Independent’ın haberine göre, açıklamayı işletmenin Facebook sayfasından yapan Morris, “Eğer çocuklarınızın koşuşturacağı ve diğer müşterileri rahatsız edeceği bir alan arıyorsanız, biz bu durumda çocuk dostu değiliz. Ancak, eğer çocuklarınız siz kahvenizin tadını çıkarırken sizinle birlikte masada oturmaktan keyif alacaksa ve uslularsa, o zaman lütfen buyurun” ifadelerini kullandı.

    ''Kalbim kırılıyor''

    Birçok kişi tarafından “ayrımcılık yapmakla” eleştirilen yazıyı silen Morris’e destek verenler de bulunuyor. Çocuğunu tek başına büyüttüğünü belirten Morris, mekanı açmak için tüm parasını harcadığının altını çizdi ve “Kafemde durup insanların benim mekanıma ve eşyalarıma zarar verdiğini izlemek zorunda kaldığımda kalbimi kırılıyor. Bazıları duruşumu haklı buluyor, kimisi ise haksız, ancak bu duruşum işletmem için” dedi. Morris, kafenin yaptığı uyarıdan sonra en meşgul dönemine girdiğini de sözlerine ekledi.

    Nazi Almanyası'nın çılgın silahları

    20. yıl şerefine Friends kafesi açıldı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow