hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TEDxReset ile fikirler harekete geçecek!

    TEDxReset ile fikirler harekete geçecek
    expand

    CNN TÜRK'ün medya sponsoru olduğu TEDxReset bu sene 'Fikirden Harekete' temasıyla 17-18 Nisan'da seyircileriyle buluşacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu yıl altıncısı düzenlenen TEDxReset’in bu yılki konuşmacıları arasında dijital analist Damien Radcliffe, akademisyen Prof. Dr. Erhan Erkut, antropolog yazar Benjamin Dix, Khan Academy Türkçe Direktörü Alp Köksal, filozof yazar Cem Şen, akademisyen Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karlı, moda tasarımcısı Hatice Gökçe, kod yazım eğitmeni İskele 47 kurucularından Bager Akbay, bilim muhabiri Alexandre Goncalvez ve Türk Psikologlar Derneği üyesi İbrahim Eke bulunuyor. Etkinlikte Ayyuka, Gaye Su Akyol, Barış için Müzik, Erdem Şimşek ve Lights in Babylon gibi farklı disiplinlerden müzik sanatçıları da hikâyeleri ve müzikleriyle sahnede olacak.

    SIRADIŞI FİKİRLERE DAVET

    Gönüllü bir ekip tarafından organize edilen TEDxReset, geçtiğimiz yıl ‘Ya Şimdi?’ temasıyla düzenlenmişti. Bu seneyse ise fikirlerin doğuş anından hayata geçtiği döneme dek hangi aşamalardan geçtiğini, gerçekleştikten sonra da topluma nasıl fayda sağlayabileceği ele alınacak. 17-18 Nisan’da TİM Show Center’da düzenlenecek TEDxReset teknoloji, mimari, bağımsız basın, dünyayı değiştirebilecek yeni tasarım anlayışları, çağdaş sanatın teknolojiyle iç içe geçtiği arakesitler, alternatif iş ve yaşam modelleri, sivil toplumun gücü, müzik ve eğlenceyi ‘Fikirden Harekete’ teması çerçevesinde sunacak.

    Vizyoner bilim insanları, akademisyenler, iş dünyasından profesyoneller, teknoloji geliştirme uzmanları, tasarımcılar, sanatçılar, medya mensupları, blogger’lar ve üniversite öğrencileri başta olmak üzere merak eden ve sorgulayan herkesin buluşma ve paylaşma platformu TEDxReset, bu yıl da sıradışı fikirleri keşfetme fırsatı sunacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bağımsız bir gönüllü ekip ile kar amacı güdülmeden toplumun bilgi ve ilhamını arttırmak üzere düzenlenen TEDxReset etkinliklerine bu yıl; Etkinlik ve Organizasyon Koordinasyon Sponsoru İltek İletişim ve İltek Show, Vizyoner (Ana) sponsor olarak Yapı Kredi Play, İlham veren sponsorlar Mazda ve BSH, Armada ve Armada Pera Otelleri, Adahan Otel, Eresinler Otel, Grafis / Medina Turgul DDBO, Biletino, Ströer, DT.net, Umedya/Yani Yapımlar, CNN Türk, Radio Virgin – Karnaval, Mudo, Akkurtlar, Muzikotek, Steppen, interas ve Anka İletişim destek veriyor.

    TEDxReset ile fikirler harekete geçecek

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow