hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eşi tarafından darp edilen kadını özel harekat kurtardı

    Eşi tarafından darp edilen kadını özel harekat kurtardı
    expand

    İstanbul Sultanbeyli'de karısını darbeden kişi Özel Harekat polisleri tarafından gözaltına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    stanbul Sultanbeyli’de eşine işkence ettiği iddia edilen adam, özel harekat polislerinin gece yarısı yaptığı operasyonla gözaltına alındı. Vücudunda sigara yanığı izleri, yara ve morluklar olduğu belirlenen kadın ağlıyordu, işkence yapan eşi ise ranzanın altına gizlenmiş halde bulundu.

    İddiaya göre, Sultanbeyli'de saat 03.30’da, Ali Y. isimli adam eşi Fatma Y.’yi dövmeye başladı. Kocasından dayak yiyen kadının çığlıkları üzerine de komşular durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekipleri dairenin zilini çaldı.

    Kapıyı açan olmayınca operasyon yapıldı

    Evden sesler gelmesine rağmen polise kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcısı’ndan eve girebilmek için izin alındı.

    Bu arada, resmi polisler sokakta çevre emniyeti alırken, olay yerine özel harekat ekibi sevk edildi. Söz konusu adrese gelen özel harekat timleri, kısa bir hazırlığın ardından apartmana girdi. Dairenin kapısını çalan özel harekatçılara da kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine özel harekat polisleri, kapıyı kırarak içeri girdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ranzanın altına gizlendi

    Fatma Y.’yi yerde ağlar vaziyette bulan ekipler, Ali Y.’yi de saklandığı ranzanın altında yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan koca sorgulanmak üzere Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

    Vücudunda sigara yanığı izleri olduğu belirlendi

    Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar, sigara yanığı izleri ve yaralar olduğu belirlenen kadın, olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından ambulansa götürüldü. Apartmandan çıkartıldığı sırada da gözyaşlarına hakim olamadığı gözlenen kadın tedavisi için Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

    Uyuşturucu madde kullanmaktan suç kaydı bulunduğu belirtilen Ali Y.’nin, bir süredir eşi Fatma Y.’ye şiddet ve işkence uyguladığı öne sürüldü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow