hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 Mazda3 73 bin 200 TL'den geldi.

    2017 Mazda3 73 bin 200 TLden geldi.
    expand

    2016 yılı Ağustos ayında, küresel üretimi 5 milyon 150 bin adeti geçen ve tüketiciler tarafından oldukça beğenilen Mazda3, 2017 yılına yenilenerek girdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nissan Türkiye'de satış rekoru kırdı

    Mazda’nın Jinba-Ittai sürücü ve aracın bir bütün olması yaklaşımı ve insan merkezli gelişim felsefesine uygun olarak tasarlanan ödüllü SKYACTIV benzinli ve dizel motor serilerini sunmaya devam eden 2017 Mazda3, sınıfının önde gelen modelleri arasında kalarak geniş kapsamlı yeniliklerle donatıldı.
     2017 Mazda3 73 bin 200 TLden geldi.

    2017 Mazda3 Hatchback ve Sedan serisinde, zarif dış değişiklikler, yenilenmiş bir kabin ve   şirketin SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS teknolojisinin ilki  olan G-Vectoring Control teknolojisi ile donatıldı.
    KODO – Hareketin Ruhu ve SKYACTIV  teknolojisinin sayesinde, Mazda’nın yeni nesil modelleri arasında küresel satış lideri olan Mazda3 yeni standartlar belirledi.Model cesur tasarımı,  kalitesi ve ileri teknolojisi sayesinde keskin yol tutuş, üstün kaliteye sahip kabin ve çekici görünüm kazanmış oldu. 2017 Mazda3, 105 PS SKYACTIV-D 1.5-litre turbo dizel ve SKYACTIV-G benzinli motor 1.5-litre 120 PS motor seçenekleri altı vitese sahip SKYACTIV-MT manüel ve SKYACTIV Drive otomatik şanzıman alternatifleri ve üç farklı donanımları ile 73 bin 263 TL başlayan anahtar teslim fiyatla satışa sunuluyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GÖVDE TASARIMI

    Son Mazda3’ün dış görünümü, güçlü üç boyutlu görünümlü yenilenmiş ızgarası, yeni ön sis far çerçevesi ve LED far teknolojisi  ile dikkat çekiyor.  Her iki gövde stilinde de, panoramik dönüş sinyallerine sahip yenilenen kapı aynaları bulunurken, hatchback versiyonlarında yeniden tasarlanmış arka tampon yer almakta.

    18 inçlik yeni tasarım alaşımlı  jant, iki standart gümüş kaplama seçeneği veya daha parlak yeni koyu gümüş kaplama seçeneği.2017 Mazda3, 9 renk seçeneği ile sunulmakta: Mazda’ya özgü tamamen yeni Sonsuz Mavisi Mika rengi ve Mazda3’e özgü iki yeni renk olan Kül ve Çelik Grisi Premium Metalik renkleri. Oldukça popüler Ateş Kırmızısı Metalik boya gibi, Çelik Grisi Premium Metalik rengi de Mazda'nın sadece 2.5 mikron kalınlığında yansıtıcı, alüminyum tabaka oluşturan TAKUMINURI boya işleminden geçiyor. .
     
    İÇ TASARIM VE FONKSİYONELLİK

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hem Aktif Sürüş Göstergesi, hem de gösterge paneli kadranları kaliteyi ve okunabilirliği arttırmak için gözden geçirilmiş. Aktif Sürüş Göstergesi renklendirilerek daha parlak, yüksek çözünürlüklü ve uzaktan kolayca okunabilen bir yapıya büründürülmüş.Bu geliştirilmiş iç mekan, iki siyah kumaş tipinden birinde siyah veya saf beyaz deri seçeneğide mevcut.
     
    MOTORLAR VE ŞANZIMANLAR


    2017 Mazda3 Hatchback ve Sedan serisinde, 105 PS SKYACTIV-D 1.5-litre* turbo dizel ve hafif SKYACTIV-G benzinli motor 1.5-litre 120 PS seçenekleri mevcut. Bu , benzinli ve dizel güç kaynakları Euro 6 düzenlemelerine uyan ve ödül kazanan motorlar olup ileri altı vitese sahip SKYACTIV-MT manüel ve SKYACTIV Drive otomatik şanzıman seçenekleriyle  sunulmaktadır.
    Motor performansını arttırmak için üç yeni SKYACTIV-D teknolojisinden (Yüksek netlikte gaz pedalı kontrolu, Doğal ses düzenleyici ve Doğal ses frekans kontrolü) faydalanan SKYACTIV-D turbo dizel motorlar sessiz çalışır ve sürüş kalitesini arttırmakta. 
     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2017 Mazda3 73 bin 200 TLden geldi.

    EMNİYET

    Araç, Mazda’nın gelişmiş  ve yenilikçi i-ACTIVSENSE sürücüyü destekleyen güvenlik teknolojileri ile donatılarak, proaktif güvenlik felsefesinin bir parçası haline getirilmiş ve sınıfının önde gelen güvenlik performansına sahip olması sağlanmıştır. Bu özellikleri sayesinde, maksimum beş yıldız Euro-NCAP çarpışmaya dayanıklılık derecesi ile ödüllendirilmiş. Yeni, ileriyi algılayan kamera uyarlaması, geliştirilmiş Akıllı Şehiriçi Fren Desteği (Advanced Smart City Brake Support - Advanced SCBS) ve Akıllı Fren Desteği (Smart Brake Support - SBS) sistemleri, yeni Trafik İşareti Algılama (Traffic Sign Recognition-TSR) fonsiyonu ve Uyarlanabilir LED Farlar (Adaptive LED Headlights - ALH) ile Mazda i-ACTIVSENSE teknolojilerinin fonksiyonelliği artırılmış.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sadece araçları değil, yolcuları da algılayan Geliştirilmiş SCBS sistemi, gelişmiş algılama kapasitesine ve geniş görüş açısına sahiptir ve bu sistemin işlevselliğinin üst hız limiti  80 km/s’ e çıkarılmıştır. SBS sistemi de otomatik frenleme için geniş hız aralığına sahiptir ve bu sistemin üst hız limiti  160 km/s’ e çıkarılmış.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow