Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transfer yasağı geldi

Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği FIBA, aralarında Galatasaray erkek, kadın ve Fenerbahçe’nin de kadın takımının yer aldığı 3’ü erkek, 2’si kadın 5 kulübe transfer yasağı getirdiğini duyurdu.
Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği FIBA, üçü erkekler ikisi de kadınlar kategorisinde olmak üzere 5 Türk kulübüne ödenmeyen oyuncu alacakları yüzünden “transfer yasağı” getirdi.
Alacaklarını tahsil edemeyen oyuncuların menajerleri ve avukatları vasıtasıyla yaptıkları başvuruları değerlendiren FIBA, Spor Toto Basketbol Ligi’nde yer alan Galatasaray Odeabank, Trabzon Medical Park ve ligden düşen T.Konya erkek takımları ile Fenerbahçe ve Galatasaray kadın takımlarına transfer yasağı koydu. Bu sezon için transfer dönemi kapandığından önümüzdeki sezonu kapsayacak olan transfer yasağı, gecikmiş oyuncu alacaklarına dair mahkeme masrafları ve yasal faiz tutarları ile ilgili ödemeler yapıldığı takdirde kaldırılacak.
Thunder, Warriors'u ezdi
Bilindiği gibi, erkeklerde EuroCup’ı kazanan Galatasaray Odeabank’ta, Stephane Lasme başta olmak üzere bazı oyuncuların sezon içinde gecikmiş alacakları nedeniyle Sarı- Kırmızılı kulübe ihtar çektikleri ortaya çıkmıştı. Torku Konya ve Trabzon Medical Park cephesinde de maddi sorunlar yüzünden yaşanan sıkıntılar bu sezon tavan yaparken, Galatasaray ve Fenerbahçe kadın takımlarında da benzer durumlar yüzünden özellikle sezonun son bölümünde kriz yaşanmış, oyuncuların bir kısmı alacakları yüzünden mahkemeye gitme yolunu seçmişti. (Habertürk)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ergin Ataman, Türkiye'ye küfür eden Olympiakos taraftarlarına çok sert tepki gösterdi
THY EuroLeague'de Final Four heyecanı başlıyor
Cedi Osman'ın 19 Mayıs paylaşımına Yunanistan'da büyük tepki!
EuroLeague Dörtlü Final (Final Four) Maçı Ne Zaman? Final Four’a Kalan Takımlar ve Final Maçı Tarihi!
Ergin Ataman'dan kendisine tepkili Anadolu Efes taraftarları hakkında açıklama!