Berke Özer'in menajerinden Manchester City açıklaması
U17 milli takımının kalecisi Berke Özer'i, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin transfet ettiği haberi gündeme bomba gibi düştü.
Haberin Devamı
/

U17 Avrupa Şampiyonası'nda yarı finalde İngiltere'ye elenen milli takımın Altınordulu kalecisi Berke Özer'in Manchester City ile anlaştığı ve 18 yaşına geldiğinde İngiliz ekibine transfer olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.
/

Berke Özer'in menajeri Ömer Koray Uzun, CNN Türk'e yaptığı açıklamada çıkan haberlerin doğru olmadığını anlaşma yapılmadığını belirtti. İşte Ömer Koray Uzun'un açıklamaları:
Haberin Devamı
/

Berke, büyük başarı yakalayan milli takımımızın kalecisi. Avrupa Şampiyonası'nı bir çok kulübün scout ekibi takip etti.
/

Berke'nin Manchester City'e transfer olacağı haberlerini ben de duydum. Ancak böyle bir transfer veya anlaşma yok.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Birçok kulübün scout ekibinin turnuvayı takip etmesinden ötürü bu tarz haberler çıkıyor. Ancak dediğim gibi böyle bir transfer anlaşması yok.