Beşiktaş'ta Tosic de sakatlandı

Beşiktaşta Tosic de sakatlandı
expand

Napoli karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Dusko Tosic, sağ arka adalesinde yaşadığı sorun nedeniyle 23. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Beşiktaş Sompo Japan AEK'yı mağlup etti

Sakatlık kabusu Beşiktaş'ın yakasını bırakmıyor. Napoli karşısına sakat olan Caner Erkin, Talisca, Necip ve Aras'tan yoksun çıkan Beşiktaş'ta, bu sefer de Dusko Tosic sakatlandı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in ilk 11'de şans verdiği Sırp futbolcu, sağ arka adalesinde yaşadığı sorun nedeniyle 23. dakikada oyundan çıktı ve yerini Cenk Tosun'a bıraktı.

Tosic'in çıkmasının ardından sol bek mevkisine Adriano geçerken, onun önünde Cenk Tosun görev yaptı.

Öte yandan, Beşiktaş'ın Galatasaray ile yaptığı karşılaşmada yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir takımından ayrı kalan Oğuzhan Özyakup, Napoli maçında yedekler arasında yer aldı.

Oğuzhan, yaşadığı sakatlığın ardından Süper Lig'de Çaykur Rizespor, Kayserispor, Antalyaspor, Gençlerbirliği ile Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ve Napoli maçlarını kaçırmıştı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

MR çekilecek

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Napoli ile oynanan karşılaşmanın 23. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic'in yarın MR'ının çekileceği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre arka adalesinde zorlanma yaşayan futbolcunun sağlık durumu yarın çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacak.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow