Gent yenildi, Steaua Bükreş zirveyi bırakmadı

Gent yenildi, Steaua Bükreş zirveyi bırakmadı
expand
KAYNAKAA

Osmanlıspor ve Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri kendi liglerinde mücadele etti. Gent yenilirken Steaua Bükreş liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor'un bulunduğu H Grubu'nda yer alan Gent, Belçika Birinci Futbol Ligi'nin 7. haftasında deplasmanda Oostende'ye 1-0 mağlup oldu.

Versluys Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da skor üretemedi. Maçın 63. dakikasında Gohi Bi Cyriac ile golü bulan ev sahibi Oostende, müsabakadan 1-0 galip ayrıldı ve Gent'e ilk mağlubiyetini yaşattı. 

Ligde ilk yenilgisini alan Gent, 12 puanla 4. sırada bulunuyor. Oostende ise 13 puanla üçüncülüğe yükseldi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki ilk karşılaşmasında Braga ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Gent, ikinci maçında 29 Eylül Perşembe günü evinde Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Ronaldo ve Bale'siz Real Madrid 4'te 4 yaptı

Steaua Bükreş

UEFA Avrupa Ligi'nde Osmanlıspor'un bulunduğu L Grubu'nda yer alan Steaua Bükreş, Romanya Birinci Futbol Ligi'nin 8. haftasında deplasmanda Poli Timisoara'yı 1-0 mağlup etti ve puanını 20'ye çıkardı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Romanya'nın Temeşvar kentindeki Dan Paltinisanu Stadı'nda oynanan maçın 8. dakikasında Florin Tanase ile golü bulan Steaua Bükreş, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. 

Bu sonuçla 8 maç sonunda 6 galibiyet ve 2 beraberlikle 20 puana ulaşan Steaua Bükreş, namağlup liderliğini sürdürdü.

Lige 14 ceza puanıyla başlayan Poli Timisoara ise eksi 10 puanla son sırada yer alıyor.
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki ilk karşılaşmasında Osmanlıspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Steaua Bükreş, ikinci maçında 29 Eylül Perşembe günü evinde Villarreal'i konuk edecek.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow