Kalp ameliyatı geçiren Ginola'dan haber geldi

Kalp ameliyatı geçiren eski Fransız futbolcu David Ginola, iyi durumda olduğunu ve biraz dinleneceğini bildirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
FIFA'da yaşanan skandalların ardından iki kez başkan adaylığına soyunan 49 yaşındaki Ginola'ya, Monaco'daki bir hastanede baypas ameliyatı yapıldı.
Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından takipçilerini bilgilendiren Ginola, "Merhaba dünya, hiç bu kadar iyi uyumamıştım. İyiyim ve sadece biraz dinlenmeye ihtiyacım var." ifadelerini paylaştı.
2002 yılında futbolu bırakan Ginola, kariyeri boyunca Toulon, Paris Saint-Germain, Newcastle United, Tottenham, Aston Villa ve Everton takımlarında forma giydi.
Brüksel saldırganının abisi tekvandoda altın madalya kazandı
Fransa'nın güneyinde düzenlenen bir golf turnuvasına katılan Ginola'nın fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı basına yansımıştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Beşiktaş'ta kritik kongre! Serdal Adalı'dan, Dikilitaş projesi hakkında açıklamalar...
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan, Sergej Milinkovic-Savic bombası!
İlkay Gündoğan imzaya geliyor! Transfere onay çıktı...
SON DAKİKA | Fenerbahçe'den Uğurcan Çakır'a teklif! Ali Koç - Ertuğrul Doğan görüşmesi...
Galatasaray'da Hakan Çalhanoğlu transferi Victor Osimhen'e bağlı