Selçuk İnan: Yıkık durumdaydık

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, Gaziantepspor karşısında kazandıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, bugün futbolla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.
Yasin Öztekin golünü attı polislere sarıldı
Vodafone Arena yakınlarında dün gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle, Gaziantepspor maçı öncesinde bir çevik kuvvet polisi ile taraftarlarına koşan Selçuk İnan, yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, o anlarla ilgili olarak şöyle konuştu:
"Taraftarlarımız böyle bir şey istedi ve ben de yaptım. Polis arkadaşımızı, taraftarımızın yanına götürürken elim ayağım boşaldı. Üzgündük, zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım. Böyle durumlarda ne yapsanız boş, taraftarımız istedi biz de yapmaya çalıştık. 20 metre, hayatımın en uzun mesafesi olabilir."
Terör saldırısı nedeniyle futboldan konuşmanın yersiz olacağının altını çizen Selçuk, "Çok zor şartlarda maça hazırlandık. Zihinsel ve duygusal olarak yıkılmış durumdaydık. Sonuçta profesyoneliz, yalnızca kazanılması gereken bir maçı kazandık. Çok üzgünüz, konuşacak bir kelime bulamazsınız ya gerçekten o durumdayım. Şehit polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz. Terörü lanetliyoruz." ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe'den Diego Carlos kararı! Yönetim bin pişman...
Gaziantep Stadyumu, Ziraat Türkiye Kupası finaline hazırlanıyor
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Fenerbahçe maçı hakkında olay sözler: 8 kişi kalmalıydı
Alexander Sörloth rekor kırdı! LaLiga tarihine geçti...
Başakşehir-Fenerbahçe maçının hakemi Burak Pakkan'a olay sözler: Yaşı genç, başka işe yönelsin