Selçuk Şahin: Galatasaray'a gol atmayı seviyorum

Gençlerbirliği kaptanı Selçuk Şahin 3-2 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Fatih Terim gazetecilere İtalyanca yanıt verdi
Maçın hakemi Fırat Aydınus, 67'de Chedjou'nun topa eliyle müdahalesi gerekçesiyle penaltı noktasını gösterirken, Serdar Gürler'in kullandığı penaltıda Muslera topu çıkarmayı başardı.
Maçın 68. dakikasında ise bu kez Tolga Ciğerci'nin elle müdahalesi gerekçesiyle Aydınus bir kez daha penaltı kararı verdi. Gençlerbirliği'nde topun başına geçer Selçuk Şahin, skoru 2-2'ye getiren golü kaydetti.
Karşılaşma sonrası Selçuk Şahin şu ifadeleri kullandı;
"Keyifli bir maç oldu. İyi oynayarak puan almaya gelmiştik. İyi başladık, zaman zaman Galatasaray'a karşı bocaladık. Hem ilk yarı hem de ikinci yarı sonunda gol yedik, telafi edemedik. İkinci yarı oynadığımız oyundan memnunuz. Penaltıda topu ben istedim. Ligde golüm yoktu ayrıca Galatasaray maçlarında gol atmayı severim, 2. penaltıyı Serdar'dan ben istedim. Galatasaray maçlarında gol atmayı seven bir oyuncu olduğum için atmak istedim. Vurdum gol oldu ama neticede bir işe yaramadı."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray'da Trabzonspor deplasmanı şampiyonluk maçı olabilir
Avrupa basını, derbiyi manşetlere taşıdı: Mourinho'nun Fenerbahçe'si rayından çıktı
Jose Mourinho, Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la aynı kaderi yaşadı
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu'dan, Ali Koç'a tepki! Adaylık açıklaması...
Derbi yenilgisi sonrası Jose Mourinho'yu topa tuttu: Dünyanın en büyük hocasısın öyle mi?