Sinan Gümüş'e sürpriz talip

Yeni sezona iddialı bir kadro kurmak isteyen Bursaspor, Sinan Gümüş için harekete geçti.
Galatasaray'da Dursun Özbek sürprizi
Gelecek sezon Mutlu Topçu ile yollarını ayırması beklenen Bursaspor, iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına erken başladı. Fanatik’in haberine göre yeşil-beyazlılar bu doğrultuda Galatasaray’da forma giyen Sian Gümüş’e kanca attı.
Sarı-kırmızılılarda fazla forma şansı bulamayan genç oyuncuyu sezon bitmeden erken davranarak anlaşma sağlamak isteyen bbaşkan Ali Ay’ın kozu 23 yaşındaki futbolcunun da takımdan ayrılmak istemesi.
Bursaspor’da ayrıca savunma bölgesine de takviye düşünülüyor. Sözleşmesi bitecek olan Sivok’un takımdan ayrılması, İsmail Konuk’un da beklentilerin altında kalması yüzünden takviye yapmayı düşünen yeşil-beyazlılar, daha önce Sivasspor forması da giyen Manuel Da Costa ile ilgileniyor. Faslı oyuncunun da sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Lig'in tarihi takımları küllerinden yeniden doğdu
Yok böyle bonservis! Galatasaray'dan tarihe geçecek Victor Osimhen operasyonu...
SON DAKİKA HABER | Fenerbahçe yönetiminden Jose Mourinho kararı!
İngiliz devi, Kenan Yıldız’ın peşinde! Yarışta tek değil
Galatasaray'da Trabzonspor deplasmanı şampiyonluk maçı olabilir