Anne, 'üvey baba tacizi' için, 'baba sevgisidir' dedi

Samsun'da hap içerek intihar girişiminde bulunan lise öğrencisi 16 yaşındaki E.A.'nın, 1 yıldır üvey babası 50 yaşındaki Bekir T.'nin cinsel tacizine uğradığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Bekir T. mahkemece tutuklandı.
Samsun'unBafra ilçesi Azay Mahallesi'nde oturan lise 3'üncü sınıf öğrencisi E.A., bir süre önce evde hap içerek intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaltırılan genç kızın midesi yıkandıktan sonra taburcu edildi. İyileşip okula giden E.A. rehberlik öğretmenine üvey babasının kendisine tacizde bulunduğu için bunalıma girdiğini, bu nedenle intihar girişiminde bulunduğunu söyleyince konu jandarmaya bildirildi. Jandarmaya ifade veren E.A. şöyle dedi:
Cinsel istismar sanığının eşinden iğrenç savunma
"Üvey babam Bekir T. bana dokunmak için boş bir an bekliyor. Bu davranışları yaklaşık 1 yıldır sürüyor. İlk eylemi beni dudağımdan öpmek oldu. Ben engellemeye çalışıyordum. Anneme söylediğimde 'baba sevgisidir' diyordu. Banyo yaptığım sıralar banyonun kapısını açmaya çalışıp, 'aç kapıyı kızım değil misin seni yıkayayım' diyordu. Üvey babamdan davacı ve şikayetçiyim."
Yıllar süren cinsel istismar ve acı sonla biten bir hayat
'Şımarık büyüdüğü için iftira atıyor'
Genç kızın şikayeti üzerine jandarma üvey baba Bekir T.'yi gözaltına aldı. Jandarmaya verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Bekir T., "Üvey kızım şımarık büyüdüğü için bana iftira atıyor. Kesinlikle kendisine cinsel tacizde bulunmadım" diye konuştu.
Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bafra Adliyesi'ne sevk edilen üvey baba, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın