Ayşegül Terzi konuştu: 'Serbest kaldıktan sonra gülen suratı hep aklımda'

İstanbul'da otobüste bir erkeğin saldırısına uğrayan Ayşegül Terzi, şort giymesini gerekçe gösteren Abdullah Çakıroğlu'nun serbest kaldığını öğrenince sinir krizi geçirdi. Yaşadığı travma nedeniyle terapi görmeye başlayan Terzi, “Serbest kaldıktan sonraki gülen suratı hep aklımda“ dedi.
İstanbul'da belediye otobüsünde saldırısına uğradığı Abdullah Çakıroğlu'nun serbest kaldığını öğrenen Ayşegül Terzi, sinir krizi geçirdi. Habertürk'ten Ümran Avcı'ya konuşan Terzi, yaşadığı travmayı atlatamadı ve psikiyatrik tedavi görmeye başladı.
Kadına tekme atan saldırgan serbest bırakıldı
‘Ölmeliydin’ diyen var’
Ayşegül Terzi, “Yanımda biri olmadan uyuyamıyorum. Tek başıma dışarı çıkamıyorum. Uzun süre bu korkuyu üzerimden atabileceğimi sanmıyorum. O nedenle bugün (dün) terapiye başlıyorum” dedi.
Metrodaki kadın yolcuya sözlü saldırı: 'Şortlu kadının başına gelenleri biliyorsun'
Kanun taslağına ek madde
Bu süreçte herkesin yanında olmadığını, destek verenler kadar kötü yorumlar da yapıldığını söyleyen Ayşegül Terzi, “İyi yorumlar kadar kötü yorumlar da var. Sosyal medyadan ‘Oh olsun’, ‘İyi olmuş’, ‘Ölmeliydin’ diyen var. Vicdansızca yorum yapanlar var” diye konuştu.
Ayşegül Terzi psikolojik durumunu, “Sürekli ağlama duygusu var ve ağlama nöbetleri geliyor. Ağlıyorum. Serbest bırakıldığında gülen suratı hep gözümün önüne geliyor” diye anlattı.
“Destek olan herkese teşekkür ediyorum” diyen Ayşegül Terzi, “Benim yaşadığımı Allah düşmanımın başına vermesin. Hiçbir kadın yaşamasın” şeklinde konuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!