Başsavcılıktan Abdullah Çakıroğlu'nun tahliyesine itiraz

Şort giydiği için belediye otobüsünde hemşire Ayşegül Terzi'ye tekmeyle saldıran Abdullah Çakıroğlu'nun tahliye edilmesine başsavcılık itiraz etti.
Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu'nun tahliye edilmesine Başsavcılık itiraz etti, Çakıroğlu'nun tutuklanması talep edildi.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı adına Başsavcıvekili Abdurrahman Üşenmez tahliye kararına itiraz etti.
Tahliye kararı veren 40. Asliye Ceza Mahkemesi'ne sunulan itiraz dilekçesinde, Abdullah Çakıroğlu'nun üzerine atılı "İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme" ve "Hakaret" suçlarından tutukluyken tahliye edildiği belirtildi. Mevcut delil durumu ve sanığın üzerine atılı suçların yasada ön görülen hürriyeti bağlayıcı cezaların alt ve üst sınırı gözetilerek sanığın tahliyesine karar verildiği anlatılan itiraz dilekçesinde, sanığın üzerine atılı suçların niteliği, delillerin tamamen toplanmamış olmasının birlikte değerlendirildiğinde sanık hakkındaki verilen tahliye kararının kaldırılarak tutuklanmasına karar verilmesi talep edildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...