Beyoğlu'nda müzisyen cinayeti

Beyoğlu'nda, müzisyen Değer Deniz (39) evinde, elleri bağlanıp boğularak öldürülmüş olarak bulundu.
Olay, Sıraselviler Kuloğlu Mahallesi Güllabici Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın 1'inci katında meydana geldi. İddiaya göre, ablası Değer Deniz'den iki gündür haber alamayan Orhan Deniz, işe de gitmediğini öğrenince, dün saat 21.00 sıralarında ablasının evine geldi. Dakikalarca kapı ziline basan Orhan Deniz, içerden ses gelmeyince, bir çilingir çağırdı. Çilingir yardımıyla içeri giren Orhan Deniz, ablasının elleri bağlanmış şekilde yerde cansız olarak yattığını gördü.
Elleri bağlanmış olarak bulundu
Olay yerine gelen polis ekipleri, evin bulunduğu sokağı güvenlik şeridine alarak incelemelere başladı. Yapılan ilk incelemede, Değer Deniz'in ellerinin telefon şarj kablosu ile bağlandığı ve bir çanta kayışı yardımıyla boğulduğu tespit edildi. Boğuşma izlerine de rastlayan polis katil ya da katillerin yakalanması için çalışmalara başladı.
Albümü vardı
Savcının olay yerine gelerek yaptığı incelemenin ardından müzisyen Değer Deniz'in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayı duyarak, evin önüne gelen Değer Deniz'in arkadaşları, cenaze tabuta konulurken gözyaşlarına boğuldu. Yıllardır müzikle uğraşan Değer Deniz'in, 2012 yılında 'Bekle' adlı bir albüm çıkardığı, son yıllarda ise bir otelde çalıştığı öğrenildi.
"Tacizci müdür"ü öldüren kadın öğretmene 3 kez ceza indirimi
Selahattin Demirtaş, Erdoğan'a yüklendi
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!
Fenomenlere yasa dışı bahis operasyonu! Tolunay Ören ve Kemal Can Parlak için karar verildi
2 bin 300 yıllık kaya mezardan çıktı! İlk kez sergiye çıkarıldı
Okulda görev yapan öğretmene silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!