Bilal Erdoğan İzmir'de okul müdürlerini topladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, İzmir'de imam hatip lisesi müdürleri ile toplantı yaptı. Basına kapalı yapılan toplantıda ilçelerdeki sıkıntılar tartışıldı. Toplantıya İzmir Valisi Mustafa Toprak da katıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, İzmir'de bugün saat 09.00'da Balçova Kaya Termal Otel'de imam hatip lisesi müdürleri ve işadamları ile toplantı yaptı.
Toplantıya İzmir Valisi Mustafa Toprak, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcıları Emrun Sulayıcı, Hasan Ali Karaman, AK Parti 2'nci bölge SKM sorumlusu Adnan Yılmaz'ın yanı sıra imam hatip çıkışlı işadamları da katıldı.
50 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda okul müdürleri yaşadıkları sıkıntıları aktadı. Bilal Erdoğan'ın, inançlı nesil yetiştirmek için okul müdürlerinden daha kaliteli bir eğitim istediği belirtildi.
Yılmazer hakkında açılan Erdoğan'a hakaret davası görüldü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Cek, cak ile konuşmayı sevmem''
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Anne cinayetinde kan donduran gerçek: Oğlundan şikayetçi olmadı 1 dakika sonra canından oldu
SON DAKİKA HABERİ: Özgür Özel’e saldıran şüphelinin kaldığı otel mühürlendi
Nikah salonlarında “05.05.2025” yoğunluğu
Afyonkarahisar, şehit Uzman Çavuş Önder Özen’e veda etti: Kızı Alya’nın komutanla diyaloğu yürekleri dağladı
HEKİM ATAMA TERCİH BAŞVURUSU… Sağlık Bakanlığı 122. Dönem DHY Atama Kurası Ne Zaman?