Boydakların yargılandığı FETÖ davasında savcı 3 tahliye talep etti

Boydak Holding'in sahip ve yöneticilerinin de yargılandığı Kayseri'de FETÖ davasında savcı, tutuklu sanıklardan Murat Bozdağ, Arap Ali Aksoy ve Nurullah Sarıöz’ün tahliyeleri talep etti. Duruşmada iş adamı Hacı Boydak, "Herhangi bir talebim yok. Hayırlısı olsun" dedi.
Kayseri’deki 68 sanıklı Fetullahçı Terör Örgütü davasında savcı, 3 sanığın tahliyesini talep etti.
Kayseri’de iş adamları Hacı, Memduh ve Şükrü Boydak, Hamdi Kınaş ve Halit Gazezoğlu, eski ÖSYM Başkanı Ali Demir ile örgütün "il imamı" firari Sıtkı Baş’ın da 68 sanığının arasında yer aldığı FETÖ davasına devam edildi.
Hazır bulunan tanıkların dinlenmesinin ardından Cumhuriyet Savcısı, mevcut delil durumunu göz önünde bulundurarak, tutuklu sanıklar, TMSF’ye devredilen Boydak Holding yöneticilerinden Murat Bozdağ ve Kılıçaslan Eğitim Vakfı yöneticileri Arap Ali Aksoy ile Nurullah Sarıöz’ün tutuksuz yargılanmak üzere tahliyelerini, diğer sanıkların ise tutukluluk hallerinin devamını talep etti.
Boydak ailesi: FETÖ'ye yaptığımız yardımları düşününce kahroluyoruz
Hacı Boydak: Hayırlısı olsun
Tutuklu sanık Hacı Boydak, tanık beyanlarına ve tutukluluk halinin devamına ilişkin olarak, "Herhangi bir talebim yok. Hayırlısı olsun" dedi.
Tutuklu sanık Memduh Boydak ise adalete saygılarının olduğunu belirterek, "Tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmak istiyorum. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum" derken, Şükrü Boydak da tahliyesini istedi.
Savcı tarafından tahliyesi talep edilen tutuklu sanık Murat Bozdağ, "Teşekkür ederim, tahliyemi istiyorum" dedi.
Tutuksuz sanık Mustafa Boydak, Erol Boydak ve İlyas Boydak da yüce mahkemeye güvendiklerini söyleyerek, diyecek bir şeyleri olmadığını ifade ettiler.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...