CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın acı günü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın emekli polis olan amcası, akciğer kanseri nedeniyle Bursa'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Tezcan'ın cenazesi Samsun'da toprağa verildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın Bursa'da yaşayan 60 yaşındaki emekli polis amcası Fikret Tezcan, akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Tezcan'ın cenazesi, Samsun'un Havza ilçesinde defnedildi.
Bülent Tezcan'a silahlı saldırıya 12 yıl hapis istemi
Bursa'da yaşayan ve akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 60 yaşındaki emekli polis memuru Fikret Tezcan'ın cenazesi, Havza'daki evinden helallik alındıktan sonra Kevser Camisi'ne götürüldü.
Tezcan'ın cenazesi, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye Bülent Tezcan ile CHP milletvekilleri Kemal Zeybek, Kadim Durmaz, Barış Karadeniz, Mustafa Tuncer, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ile partililer ve vatandaşlar katıldı.
Cenazenin ardından CHP Havza İlçe Başkanlığını ziyaret eden Tezcan, burada taziyeleri kabul etti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?