CHP’li vekillerden oturma eylemi

Ankara'da KHK ile ihraç edildikleri gerekçesiyle açlık grevi yapan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın tutuklanmasının ardından bazı CHP’li vekiller Karanfil Caddesi’nde oturma eylemine başladı. Vekiller ile polis ekipleri arasında kısa süreli arbede yaşandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Başkent’te KHK ile ihraç edildikleri gerekçesiyle Yüksel Caddesi’ne açlık grevi yapan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça hakkında tutuklama kararı verilmişti.
Karar sonrası Karanfil Caddesi ile Yüksel Caddesi kesişiminde toplanan bir grup CHP’li milletvekili oturma eylemine başladı.
Bu sırada polis ekipleri ile vekiller arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Yüksel Caddesi ve açılan sokaklar barikatlarla kapatıldı.
Oturma eylemi yapan milletvekilleri ise ara ara oturdukları yerden kalkarak volta atma eylemi yaptı. Vekillerin oturma eylemi sürüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
CHP lideri Özgür Özel'e yumruklu saldırı! Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken 2 tespit