Çınar İlçe Emniyet Amirliği'ne bombalı saldırı kamerada
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde teröristler tarafından bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırı anı, bir okulun güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Çınar İlçe Emniyet Amirliği ile lojmanına 13 Ocak'ta PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen, 1 polis memurunun şehit olduğu, 5 kişinin hayatını kaybettiği, 40 kişinin yaralandığı saldırıdaki patlama anı, olay
yerine yaklaşık 50 metre uzaktaki Çınar İmam Hatip Anadolu Lisesinin dış ve iç güvenlik kameralarına yansıdı.
Görüntülerde, patlamayla önce bir aydınlanma, alevler ve daha sonra ortalığın tozla kaplanması yer alıyor.
Çınar'daki saldırı ve patlama kamerada
Patlama sırasında kameralarda sarsıntı oluşurken, bazılarında da elektrik kesintisi nedeniyle kayıt sonlanıyor.
Koridorlardaki kamera kayıtlarından ise patlamanın şiddeti daha iyi anlaşılıyor. Bu kayıtlarda, patlama nedeniyle oluşan basınçla alevlerin kırılan pencereden girerek, sınıfın kapısını parçalayışı görülüyor.
HDP'nin önergesi işleme kondu, MHP'liler Genel Kurul'u terketti
Saldırıdaki patlamanın şiddetiyle okul binasının tamamında büyük tahribat oluşmuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Park halindeki otomobil alev alev yandı
Edirne’de ‘Lavanta Tarla Günleri’ başladı
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama