Diyarbakır'daki bombalı saldırıda ölenlerin sayısı 4'e yükseldi

Diyarbakır'da HDP'nin düzenlediği mitingde yapılan bombalı saldırıda ağır yaralanan 65 yaşındaki Ali Türkman, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Patlamada ölenlerin sayısı da 4'e yükseldi.
Diyarbakır'ın İstasyon Meydanı'nda geçen 5 Haziran Cuma günü yapılan HDP mitingine yönelik bombalı saldırıda ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.
Diyarbakır'da HDP'nin mitingine bombaları kim koydu?
Saldırıda 34 yaşındaki Şeyhmuz Kaçan, 47 yaşındaki Necati Kurul, 17 yaşındaki Civan Arslan hayatını kaybetmişti.
Diyarbakır'daki bombalı saldırıda ölenlerin sayısı 3'e çıktı
Patlamada yaralanan 100'den fazla kişi arasında bulunan ve durumu ağır olan 65 yaşındaki Ali Türkman da tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti. Ali Türkman'ın daha önce kopan iki bacağı ailesi tarafından Yeniköy Mezarlığı'nda defnedilmişti.
Fotoğraf kareleriyle Diyarbakır'daki patlama sonrası
Diyarbakır'daki mitingde patlama ölenlerin sayısı 4'e yükselirken, saldırıdan önce ağaçtan düşen 16 yaşındaki Ramazan Yıldız da hayatını kaybetmişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dehşet anları! Yolunu kesip öldüresiye dövdüler: Defalarca bıçaklandı
ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA TARİHİ: ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
İstanbul’da büyük deprem senaryosu: 34 bin bina hasar görecek
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi