Dokunulmazlık blöf mü? AKP MKYK üyesi: Erdoğan veto edebilir

Meclis'te kabul edilen dokunulmazlık yasası onay için Erdoğan'ın önünde. Erdoğan'ın onay ya da veto kararı için yarın son günü. Son gün öncesi AKP MKYK üyesinden sürpriz bir açıklama geldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
AKP'nin Meclis'e getirdiği dokunulmazlıkların kaldırılması teklifi, AKP ve MHP'lilerin tam kadro, CHP'den de 20 milletvekilinin desteği ile 376 sınırını geçerek Meclis'te kabul edildi.
Ancak Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, henüz yasayı onaylamadı. Erdoğan'ın yasayla ilgili son kararını yarın vermesi gerekiyor.
CHP'de dokunulmazlık krizi
"Veto edebilir"
Habertürk TV'ye konuşan AKP MKYK üyesi Ayhan Oğan, Tayyip Erdoğan'ın asıl hedefinin HDP'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılması olmadığını belirtetek "Bunu bir bilgiye dayanarak söylemiyorum ama, Erdoğan yasayı geri iade edebilir" diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...